Vezi noul trailer Star Wars: The Last Jedi

0
124
vizualizări

Cel mai nou trailer pentru Star Wars: The Last Jedi e online! Și, se pare că directorul și scenaristul filmului – Rian Johnson – și cineastul Steve Yedlin au reușit să încropească un clip de excepție, cu secvențe din cele mai impresionante din universul Star Wars.

Fiecare film Star Wars a încercat să fie cât mai reprezentativ vizual, însă accentele erau evidențiate de obicei de astronave cu aspecte cât mai uimitoare, explozii tot mai mari, costume mai elaborate etc.

Și în noul film există din abundență aceste accente precum și caractere noi și redesign-uri ale unora vechi cum ar fi AT-AT walker. Însă, multe secvențe impresionează vizual prin reducerea compoziției la utilizarea de culori primare. De exemplu, imaginea lui Kylo Ren purtând o mască neagră în contrast cu un fundal negru lucios, sau panoramarea de sus a marșului Trupelor Imperiale (albe) într-o peșteră în roșu și negru; în rest, multe secvențe de luptă spațială, mult mai puțin complicate, însă folosind geometrii vizuale elegante în compoziția lor.

Poster Star Wars: The Last Jedi
Imagine: Lucasfilm

Disney și Lucasfilm au publicat și afișul pentru filmul The Last Jedi – și acesta, foarte roșu și simetric.

Star Wars: The Last Jedi va avea premiera în 15 Decembrie, biletele sunt deja disponibile și va putea fi vizionat inclusiv în 3D și IMAX 3D.

Titlu: Star Wars: The Last Jedi AKA Star Wars: Episode VIII
Regia: Rian Johnson
Cu: Oscar Isaac, Daisy Ridley, Harrison Ford, John Boyega, Mark Hamill
Sinopsis: După ce a pășit in universul Star Wars (Star Wars: The Force Awakens (2015)), Rey își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga.

LASĂ UN MESAJ:

Adaugă un comentariu!
Completează numele tău

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.