Google a renovat complet Google Earth

0
85
vizualizări

Bine-cunoscuta aplicație de hărți a Google a arătat marți o restructurare majoră și nici nu este nevoie să descărcați un program pe calculator pentru a putea accesa serviciul. Puteți deschide aplicația direct din navigatorul de web, evident, fiind de preferat Google Chrome. Este accesibil și pe dispozitivele cu Android prin aplicația dedicată, pentru dispozitivele iOS urmând ca aplicația actualizată să fie publicată cândva spre sfârșitul acestui an.

În afară de o interfață nouă, cea mai notabilă funcție adăugată este cea de tururi interactive, denumită Voyager, prin care puteți studia lumea prin intermediul clipurilor video. În acest moment sunt disponibile mai aproximativ 50, incluzând un tur al parcului național Gombe din Tanzania, tur condus de expertul în primate Jane Goodall și echipa ei.

Printre alte modificări se numără și butonul “I’m Feeling Lucky”, cu ajutorul căruia vă puteți informa despre locuri de interes, marcate în lume și, despre care există posibilitatea să nu fi știut. De asemenea, prin explorarea unei locații în modul 3D din perspectivă aeriană, vi se vor afișa carduri informative cu informații de interes privind zona pe care o vizionați.

Vizitați https://www.google.ro/intl/ro/earth/

LASĂ UN MESAJ:

Adaugă un comentariu!
Completează numele tău

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.